Een dakconstructie? Dakwerken SCV timmert erop los!

Dakwerken SCV uit regio Lier is gespecialiseerd in alle dakconstructies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij alle daktimmerwerken voor hellende en platte daken efficiënt uitvoeren. Een dak boven uw hoofd nodig? Vertrouw dan zorgeloos op onze expertise!

logo leveranciers daktimmerwerken scv

We kunnen alle dakconstructies of daktimmerwerken aan en geven u graag al enkele voorbeelden ter inspiratie mee. Heeft u specifieke vereisten? Geef ze zeker te kennen! Dan gaan wij voor de dakvorm, die u in gedachten heeft.

velux dakwerken scv

Dakconstructies voor nieuwbouw en renovatie in de provincie Antwerpen

Wij werken dakconstructies af in heel de provincie Antwerpen. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties kan u een beroep doen op onze daktimmerwerken. Onze bekwame vakmannen geven u deskundig advies ter plaatse en zorgen vervolgens voor een stevige en duurzame afwerking.

Dakwerken SCV is gespecialiseerd in 7 soorten dakconstructies

zadeldak

Zadeldaken

Wanneer u opteert voor een zadeldak, kiest u voor de meest voorkomende dakvorm. Deze dakconstructie bestaat uit 2 hellende dakvlakken, die bovenaan samenkomen. Zoals een hellend dak in ons hoofd geprint staat dus.

lessenaarsdak

Lessenaarsdaken

Een lessenaarsdak levert vaak een strakke look op. Het is een hellend dak, maar met maar 1 dakvlak. Aan de ene kant is de gevel dus hoger dan aan de andere. Er is bovendien maar 1 dakgoot nodig.

mansardekamer

Mansardedaken

Een mansardedak wordt ook wel gebroken dak genoemd. Dit komt omdat het onderste gedeelte van deze dakvorm veel steiler is dan het bovenste. Het dak knikt zo ineens naar beneden en lijkt een deel van de gevel te bedekken.

wolfsdak

Wolfsdaken

Met een wolfsdak gaat u meestal de klassieke richting uit. Voor deze vorm zijn er daktimmerwerken aan 4 zijden nodig. 2 vlakken zijn trapeziumvormig en komen bovenaan samen. De andere 2 zijn driehoekig, steiler en kleiner.

dakkapel

Dakkapellen

Een hellend dak met een uitzicht? Dan is een dakkapel de ideale oplossing. Dakramen zorgen ook voor lichtinval. Maar met deze dakconstructie zorgt u voor extra binnenruimte en kan u rechtdoor naar buiten kijken.

tentdak

Tentdaken

Een tentdak bestaat uit dakvlakken, die bovenaan samenkomen en een punt vormen. Hierdoor wordt deze dakconstructie ook wel puntdak genoemd. Bij een kubusvormig huis gaat het bijvoorbeeld over 4 driehoekige vlakken, die samen gestalte geven aan een piramidevorm.

platdak

Roostering platte daken

Uiteraard moeten ook platte daken stevig zijn. U wilt er misschien zelfs op kunnen lopen. Onze daktimmerwerken leveren solide roosteringen op, zodat u gerust een sprong op uw dak kan wagen.

label beste dakwerken scv

Een stevige dakconstructie nodig? Bouw op ons doortimmerd vakmanschap!

Welke dakvorm uw voorkeur ook geniet, de vakmannen van Dakwerken SCV klaren de klus. Dankzij onze aanzienlijke ervaring zitten alle daktimmerwerken ons echt in de vingers. Gaat het om een nieuw dak of moet uw bestaande dakconstructie verstevigd worden? In beide gevallen maken we gebruik van de beste materialen, zodat uw dakbedekking gegarandeerd gedragen kan worden.

  • Ervaring en expertise
  • De beste materialen
  • De mooiste afwerking
  • Een top service
  • Een scherpe prijs