Een hellend dak van Dakwerken SCV. Geniet van het comfort.

Wilt u een modern of een klassiek hellend dak? De dakwerkers van SCV passen alle technieken piekfijn toe. Zo kan u bij ons terecht voor allerlei soorten dakconstructies, isolatiemethoden en bedekkingsmaterialen. Van een kleine herstelling tot een volledig nieuw schuin dak… Reken steevast op onze vakkundigheid!

De beste dakbedekking voor uw hellend dak in de provincie Antwerpen

Vanuit regio Lier bezoeken wij alle hoeken van de provincie Antwerpen om hellende daken de meest gepaste uitstraling te geven. Houdt u van een rustieke, landelijke stijl of heeft u een strak hellend dak voor ogen? Aan de hand van de juiste dakbedekking wordt uw smaak werkelijkheid. En dat is uiteraard niet alles. Dankzij onze jarenlange ervaring en materialen van de beste kwaliteit, maken we uw dak volledig waterdicht en extra duurzaam.

logo koramic dakwerken scv
dakpan koramic rood scv dakwerken
dakpan koramic zwart scv dakwerken
leien koramic rood scv dakwerken
leien koramic zwart scv dakwerken

Een hellend dak met pannen

Onze vakmannen gaan zowel met keramische dakpannen als met betonnen dakpannen aan de slag. Samen met u kiezen we de beste pannen voor uw schuin dak. Keramische dakpannen gaan lang mee en zorgen voor een natuurlijke uitstraling doordat ze uit gebakken klei bestaan. Aan de hand van gekleurde betonnen dakpannen bespaart u, omdat ze goedkoper zijn en sneller gelegd kunnen worden.

Een hellend dak met leien

Opteert u voor een dakleien? Dan kan u uw hellend dak van een speciaal karakter voorzien. U kan immers kiezen uit tal van vormen en kleuren. Bovendien zijn Leien lichter en dunner dan dakpannen, waardoor ze in bepaalde gevallen de voorkeur genieten. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u uw hellend dak langs buiten laat isoleren. Uiteraard leggen wij al uw mogelijkheden netjes op een rijtje.

label beste dakwerken scv

Kies voor een hellend dak, dat volledig aan uw wensen voldoet!

Met een hellend dak kan u werkelijk alle kanten uit. Wilt u een dakkapel integreren in uw schuin dak of het van dakvensters voorzien? Wij zien erop toe dat uw wensen verwezenlijkt worden. Onze dakwerkers komen bij u ter plaatse en geven u advies op maat. Op die manier kiest u voor een dak dat er niet enkel mooi uitziet, maar u ook extra comfort biedt.

  • Ervaring en expertise
  • De beste materialen
  • De mooiste afwerking
  • Een top service
  • Een scherpe prijs